Álláslehetőség

Arany a kezed, de nincs hol bütykölni vele?

Jó szemed van a szimmetriához és az emberekhez is?

Szereted a tech cuccokat tapogatni?

Akkorj figyelj, mert most megkérem a kezed a SkinZclub nevében:

Leszel a közvetlen, de precíz telefon pimpelő munkatársunk, amíg csak a világ új skineket és védőfóliákat produkál?

... Hogy kit is vadászunk?

„Mondd, hogy milyen tokra, fóliára vágysz és én valóra váltom az álmod!”

Olyan valakit keresünk, aki lehengerlő abban, hogy kicsikizze, mitől lesz teljes a vevő boldogsága, ha a telefonjára néz és hozzáértő kézzel ki is szolgálja az ügyfelek óhajait.

Egy ügyes és vevőközpontú telefon dizájn kivitelező kell nekünk...

> Aki élvezi azt, ha újjá, klasszá vagy igazán személyessé alakíthat egy sima használati tárgyat és ettől fülig ér valaki szája.

> Akit szórakoztat, ha viccelődhet, barátkozhat, bizniszelhez új emberekkel, aki mindig talál valami érdekes és mulatságosat másokban – de ha „csak” imádsz sztorizni, nekünk az is jó.

> Aki nem a spanyolviaszt akarja mindig újra feltalálni, hanem abban teljesedik ki, hogy „Háhh, megint egy darabka tökélyt alkottam!”

> Akit nem kell noszogatni, valahogy pörgeti a saját akksija – ugyanolyan szívesen csinál egyszerűbb feladatokat is a gumóján ülve, mert unatkozni utál.

> Akit felvillanyoz, hogy számít a szava – és bátran kísérletezne is a marketingben

> Aki élvezi azt, ha újjá, klasszá vagy igazán személyessé alakíthat egy sima használati tárgyat és ettől fülig ér valaki szája.

> Akit szórakoztat, ha viccelődhet, barátkozhat, bizniszelhez új emberekkel, aki mindig talál valami érdekes és mulatságosat másokban – de ha „csak” imádsz sztorizni, nekünk az is jó.

> Aki nem a spanyolviaszt akarja mindig újra feltalálni, hanem abban teljesedik ki, hogy „Háhh, megint egy darabka tökélyt alkottam!”

> Akit nem kell noszogatni, valahogy pörgeti a saját akksija – ugyanolyan szívesen csinál egyszerűbb feladatokat is a gumóján ülve, mert unatkozni utál.

> Akit felvillanyoz, hogy számít a szava – és bátran kísérletezne is a marketingben

Ilyenek lesznek a nem szürke hétköznapjaid, ha mellettünk döntesz:

Személyes tér a kibontakozásra, új ismeretségek, szakmázós finomságok és kreatív móka!

Költözz be ebbe az új életbe – és úgy lakd be, ahogy neked komfortos a hatékonyság!

> Itt van mindenféle földi jó

A termékpalettánk minden túlzás nélkül impozáns. 1-2-5méteres ütésállóságú kijelző fóliáink vannak – tokbarát, full-kijelzős, antibakteriális, matt és kékfény szűrős variáció is. Kábé mindenre tudunk bármit: kameralencsére, GPS kijelzőre, tabletekre előre-hátra, laptopokra teljes skinek garmadája várakozik a 100 plotter-sablon között, de okosórákra, sőt analóg órákra is bűvölünk kijelzővédőt.

> Mi casa su casa: azaz a SkinZ-sziget!

90%-ban önállóan csak a tiéd a munkaállomás, ami tudod, egy ilyen körüljárható sziget: teszel-veszel benne, ahogy profi. Mindkét helyen 2 teljes értékű munkafelület van, szóval egy húzósabb időszakban a főnök is simán beáll segíteni neked.

> FYI: küldetésünk is van!

Jelenleg 2 fajta vágógép- és fóliaanyaggal dolgozunk, ám hamarosan még 2 saját importból származó gépet szerzünk, amivel mi fogjuk tesztelni és tökéletesíteni az anyagválasztékot – egy spéci saját SkinZclub masinakonfigurációt fejlesztünk!

> Ott a kedves vevő veled szemben!

Kiválasztja határozottan, amit szeretne – vagy te kézen fogod és segítesz neki kitalálni. Egy applikációban ráböksz a sablonok közül a készüléktípusnak megfelelő sablonra – a gépbe helyezed a fóliát és az applikáción keresztül kiadva a parancsot, hogy Vamos-a-la-playa! – és a plottergép kivágja a megfelelő sablont.

> Van mérnöki-precíziós rész:

„csírátlanítani” kell a készüléket, mert a legapróbb szösz is dudorodást bír okozni. Innen már csak a sas szemed és az arany kezed kell, hogy csudálatosan a helyére helyezd az „új ruhát”. (Érdekesség: a választott terméktől függően szárazon vagy egy speciális zselével vagy hőlégfúvóval formázva rakjuk fel a fóliát.

> Az Insta-celebkedés:

ha bármi releváns szembejön aznap vagy kiagyalsz akármi klasszat, azzal mi etethetnénk a SkinZclub Instagramját! Bontakozz ki bátran: lehet ez egy vicces videó, mert pont a skinhez passzoló zene megy a rádióban vagy egy fotós poszt az elkészült termékekről, mert (ugye milyen jó?!) a marketinges nem lehet ott a helyszínen mindig. Naprakészek akarunk lenni – és persze hirdetni a SkinZclub-igét.

> A termékfejlesztés napi rutin:

te vagy a mester, aki testközelből éli át a fóliázási technikákat és a termékeket – te szerzed a legértékesebb tapasztalatokat! Nálad lesz a legkomolyabb tapasztalati knowhow – amit, ha bedobsz a közösbe és együtt fundáljuk tovább, mindig még jobbak lehetünk.

„Hol nyomd meg a fogkrémet”, avagy a gyakorlati formaságok:

> Nyugodtság: mindent megmutatunk: a betanulás kb. 3-4. hét, addig nem hagyunk magadra, míg el nem zavarsz, hogy hadd csináld már (sokkal jobban) egyedül.

> Vannak csúcsidőszakok: a hónap eleje, hónap vége és az ünnepek körül is pörgősebb időszakok – egy jobb napon simán felteszel 20 fóliát, ami 9:00-19:00 között kényelmesen megoszlik.

> Egy kijelzővédő fóliát felrakni 2-3 perc, míg egy hátlapi skin legalább 25 perc. Így tudsz kalkulálni, mondani a vevőnek, hogy kb. mennyit kell várnia a csodára – ez alatt az idő alatt el tudja intézni a bevásárlását a Tesco-ban vagy az Intersparban, netán bedobhat egy pizzát.

> Az egyik üzletünk a nagykanizsai Tesco üzletsoron van, de májusban nyitunk egy szigetet a Kanizsa Centrum legforgalmasabb részén, az Interspar előtt.

> Az upsell kell – mert minél több remek dolgot visz haza tőled a vevő, annál boldogabb lesz – és persze te is, mert hozzájárultál. Mivel úgyis nagydumás vagy és minden nappal egyre profibb leszel a kütyü-pimpelő szakmában, ez tuti szinte magától fog így alakulni.

> Az űrlap fontos – ez egy kis plusz extra a vevőinkről, amit lécci ne felejts el megkérdezni tőlük: név, email cím, szül. dátum, telefontípus (mert szülinapi kuponunk van!) és hogy hol hallott rólunk.

> Semmi agyrém dolgot nem kell csinálnod: kezeld a pénztárgépet, bankkártyaterminált, tudd használni a szamlazz.hu felületét. Van egy saját fejlesztésű készletkezelőnk, amit az eladások közben a pénztárgéppel együtt kell ütni – kisujjból kirázható.

> Hátha fontos „üzemanyag”: a szigetedben is lesz kávégép!

Nem ám csak így hirtelen felindulásból akarlak az életembe – fogadalmat is írtam:

> Ha jössz velem, határ a csillagos ég: egy értelmes, pozitív, feltörekvő csapat része lehetsz. Együtt dolgozunk, hogy fejlődjünk – miközben ügyelünk, hogy jól is érezzük magunkat. Iiigen, fogcsikorgatás nélkül leszel profi!

> Megosztom veled mindenem: egy újdonság bevezetésének is a részese lehetsz. Te is teszteled, hogy értsd és érezd a csodát – és szívből tudd tovább ajánlani a vevőidnek. Te leszel a guru, aki a készülékhasználat élményét és tartósságát olyan szintig emeli, amiről eddig fogalmuk sem volt az embereknek, hogy létezik. Iiigen, vélhetőleg fan-clubod lesz!

> Szabad leszel, mint a madár: egy átlagos hónapod 15 nap munkával fog telni, tetszés és motiváció szerint vállalhatsz többet is. Iiigen, nincs heti-6-napozás!

> Nagyvilági életed lesz: a város legforgalmasabb részein lesz lehetőséged dolgozni, így sok emberrel fogsz találkozni – nyüzsgés, pörgés.  Iiigen, bevásárlóközpontokban.

> Beléphetsz egy kis klánba: aktív, gyakorlatias csapattagot keresünk, aki kiveszi a részét a jóból. Van egy termékünk, amit folyamatosan lapogatunk, hogy csúcs legyen – adunk a véleményedre és a tapasztalatodra, mert több kéz ügyesebb! Iiigen, respekt van: ha valaki megszólal, hogy van egy ötletem, akkor a többi elhallgat és figyel.

> A hozomány: bejelentve, abszolút törvényes lesz a kapcsolatunk, erős kezdőfizetéssel, amit pár hónap után tovább turbózhatsz, ha odateszed magad. Azt szeretné itt mindenki, hogy boldogságos elégedettségben bimbózzon a kapcsolatunk!

Ha úgy érzed, minket tényleg egymásnak teremtett az ég, mert passzolunk, mint a telefon meg a héja, akkor bútorozz össze a SkinZclub csapatával!

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal az info@skinzclub.hu email címre – és vigyázz a kezedre, mindjárt keresünk!